پیراشکی کالباس عروسکی

 

 

 

مواد لازم خمیر پیراشکی :

آب ولرم: 3/4 لیوان

آرد : 2لیوان

نمک:1/2 ق چ

خمیر مایه :1/5 ق چ

شکر :1/2 ق چ

کره :30 گرم

دانه فلفل سیاه برای چشم عروسک ها

مواد داخل پیراشکی:

سس گوجه : به مقدار لازم

کالباس :200 گرم

پنیر پیتزا: 1/2 لیوان

تخم مرغ : 1عدد

شیر :2 ق غ

دستور پخت:

پودر خمیر مایه و آب ولرم را مخلوط می کنیم.

آرد، نمک وکره نرم شده را اضافه وخوب هم بزنید تا خمیری نرم بدست آید.

خمیر را 10دقیقه ورز دهید و بعد داخل کاسه راچرب کنید و به مدت یک ساعت روی ان را بپوشانید.

خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کنید،و بالیوان خمیر را به صورت گرد قالب بزنید.

روی خمیر اول اول مقداری سس ، کالباس و پنیرپیتزا قرار دهید وخمیر دوم را روی آن قرار دهید.

گوش ها و بینی عروسک ها را باخمیر ایجاد کرده وروی آن قرار دهید و داخل فر قرار دهید.


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn