پیتزا کالزونه

 

 

مواد لازم:

پودر خمیر پیتزا :1/3 بسته

ژامبون مرغ :4 عدد

سوسیس : 2 عدد

پیاز : 2عدد

فلفل ذلمه : 1 عدد

آویشن :به میزان لازم

پنیر پیتزا : 1بسته

زرده تخم مرغ : 1 عدد

 

دستور پخت:

ابتدا 3/ 1پودرخمیر پیتزارا داخل یک ظرف ریخته و با یک لیوان آب جوش و یک چهارم لیوان روغن مخلوط می کنیم و ورز می دهیم .

بعد از اینکه آماده شد آن را در یک جای گرم می گذاریم تا پف کند و حجیم شود.

حال در یک ظرف گرد  مخصوص پیتزا ، کف ظرف را چرب می کنیم ،سپس خمیر خود را داخل ظرف باز کرده ، و مقداری سس قرمز روی آن میریزیم .

 سپس مقدار کمی پنیر پیتزا روی خمیر ریخته ، سپس خمیر را به حالت 2 نیم دایره فرض کرده ، و  مواد خورد شده را روی یک نیمه از خمیر می ریزیم.

بعد از اینکه مواد را ریختیم پودر آویشن اضافه کرده ،سپس پنیر پیتزا را کامل روی مواد می ریزیم. حال نیمه خالی خمیر را بلند کرده و روی نیمه دیگر می آوریم ،

گوشه های خمیر را مانند قطاب تا می کنیم تا خمیر باز نشود.

 سپس یک زرده تخم مرغ را با برس روی خمیر می کشیم تا خوش رنگ شود.،سپس به مدت 20دقیقه داخل فر می گذاریم.

 


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn